Το ταξίδι άρχισε το 2012 όταν συμμετείχαμε στο διαγωνισμό γευσιγνωσίας στο 5ο φεστιβάλ ελαιολάδου και μας απονεμήθηκε το αργυρό βραβείο γεύσης. Ήρθαν οι πρώτες πωλήσεις και πολύ θετικά σχόλια για την ποιότητα του ελαιολάδου μας. Συνεχίσαμε να εκπαιδευόμαστε για να καλυτερεύσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα μας.
2012: 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου
H πρώτη αναγνώριση2015: Terraoliva
H πρώτη διεθνής διάκρισηΣτην συνέχεια ακολούθησε η πρώτη διεθνής διάκριση το 2015 στον διαγωνισμό γευσιγνωσίας του οργανισμού Terraolivo στο Ισραήλ στον οποίο βραβευτήκαμε ανάμεσα σε 526 δείγματα ελαιολάδου με το βραβείο PRESTIGE GOLD και μαζί η πρώτη εκπλήρωση των κόπων μας.
2016: NYIOOC
Παγκόσμια πρώτοι στην ποικιλία ΚορωνεϊκηΣυνεχίζοντας τις σωστές πρακτικές όσον αφορά την καλλιέργεια των ελαιοδέντρων μας αλλά και την σωστή επεξεργασία του ελαιοκάρπου στο ελαιοτριβείο κερδίσαμε την σημαντικότερη διάκριση την οποία θα μπορούσε να κατακτήσει ένα ελαιόλαδο στον μεγαλύτερο & σημαντικότερο διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας NYIOOC στη Νέα Υόρκη το 2016. Ανάμεσα σε περισσότερα από 800 δείγματα λάβαμε την διάκριση ως το καλύτερο ελαιόλαδο στο κόσμο στην ποικιλία Κορωνέικη με το βραβείο BEST IN CLASS.
2017: NYIOOC
Gold Award...και συνεχίζουμε!Η επιτυχία συνεχίστηκε και το 2017 και πάλι στο διαγωνισμό γευσιγνωσίας NYIOOC της Νέας Υόρκης με πάνω από 900 συμμετοχές να λαμβάνουμε το βραβείο Gold. Ήταν η επιβεβαίωση ότι συνεχίζουμε ακάθεκτοι τη σωστή δουλειά που ξεκινήσαμε πριν μερικά χρόνια.