Ένας ιδιαίτερος, φυσικός ερυθρός ξηρός οίνος με έντονη προσωπικότητα και αυθεντικό χαρακτήρα, που παράγεται με άγριες ζύμες (wild ferment) και μεθόδους ήπιας οινοποίησης, τιμώντας τη φιλοσοφία του φυσικού και βιολογικού κρασιού.
Στο ποτήρι εμφανίζει βαθύ ρουμπινί χρώμα, ενώ στη μύτη ξεδιπλώνονται αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων, κερασιού, δαμάσκηνου, μαζί με νότες μπαχαρικών, γης και βοτανικής πολυπλοκότητας. Στο στόμα είναι γεμάτος, ζωηρός, με ισορροπημένη οξύτητα, βελούδινες τανίνες και μακρά, εκφραστική επίγευση.
Η καλλιτεχνική ετικέτα και η φιλοσοφία της άγριας ζύμωσης αποτυπώνουν ένα κρασί ελευθερίας, αυθεντικότητας και έντονου χαρακτήρα, ιδανικό για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό από τα συμβατικά.
Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16–18°C

