Οι Χυλοπίτες με Χαρουπάλευρο αποτελούν μια ξεχωριστή γευστική πρόταση που συνδυάζει την ελληνική παράδοση με τη θρεπτική αξία του χαρουπιού. Παρασκευάζονται από εκλεκτό σιμιγδάλι σκληρού σίτου και χαρουπάλευρο, χαρίζοντας στο ζυμαρικό σκούρο φυσικό χρώμα και ήπια, γλυκιά επίγευση.
Η επίπεδη και πλατιά τους μορφή συγκρατεί ιδανικά τις σάλτσες, προσφέροντας πλούσια υφή και γεμάτη γεύση σε κάθε πιάτο. Βράζουν γρήγορα και διατηρούν τέλεια τη σύστασή τους.
Χρόνος βρασμού: 2–4 λεπτά
Συνδυάζονται ιδανικά με:
• σάλτσες μανιταριών
• κοκκινιστό κοτόπουλο
• βούτυρο & τριμμένο τυρί
• σάλτσες με κρέμα γάλακτος
• λαχανικά και μυρωδικά
Μια ιδιαίτερη επιλογή για όσους αναζητούν γεύση με χαρακτήρα και φυσικά συστατικά.

